France Commerce staat Nederlandse MKB bedrijven met raad en daad bij in het vinden van de juiste partners in Frankrijk. Zij is een specialist in het vinden van openingen op de Franse markt. Nederlandse ondernemers vinden het vaak lastig om contacten te leggen op deze immense markt van maar liefst 65 miljoen consumenten.  Het ontbreekt ze aan tijd, kennis van de taal en cultuur of ze wensen niet te investeren in een exportafdeling.

 

France Commerce biedt u tegen aantrekkelijke tarieven, op interim of projectbasis de mogelijkheid uw omzet te verhogen door actief afzetmogelijkheden te zoeken voor uw producten of diensten op de Franse markt.

 

France Commerce onderscheidt zich hierbij van andere intermediairs met haar praktische aanpak. Wij adviseren niet alleen maar voeren eventueel ook de werkzaamheden voor u uit. De ondernemer achter France Commerce heeft een commerciële achtergrond en beschikt over jarenlange ervaring in diverse bedrijfstakken binnen het internationale bedrijfsleven. Hij heeft een gedegen marketingkennis en is een specialist in het aanboren van nieuwe afzetmogelijkheden en het bedenken van nieuwe business concepten via de moderne media.

 

In tegenstelling tot sommige, vaak vooringenomen vakantie ervaringen van Nederlanders, zijn Fransen erg vriendelijke mensen. Dit geldt ook op zakelijk gebied. Het is erg plezierig zaken te doen met Fransen. Er bestaan grote verschillen tussen onze culturen en manieren van zaken doen. De taal is daarbij vaak een barrière. Zijn deze hobbels eenmaal genomen dan blijkt uw Franse afnemer een betrouwbare partner met wie u graag zaken doet. Fransen zien Nederland als een moderne en liberale samenleving. Onze opvattingen over liberaal beleid botsen vaak maar de Fransen zien Nederlanders bovenal als vooruitstrevend met een enorme handelsgeest die voor hen als springplank dient naar andere afzetmarkten.  

 

 

 

Wie zijn wij

 

Exporteren naar Frankrijk

 

De handelsbetrekkingen tussen onze landen zijn intens. Op handelsgebied is Frankrijk in grootte de 4e afnemer  van Nederlandse producten terwijl zij op onze leverancierslijst de 6e plaats bekleden. Welke omvang uw bedrijf ook heeft, de inzet van France Commerce biedt u tegen beperkte kosten de mogelijkheid uw afzet te verhogen door toegang te faciliteren tot het Franse bedrijfsleven.

 

Uw product en/of dienst bepalen momenteel het succes van uw onderneming. Wij onderzoeken graag uw mogelijke entree tot de Franse markt en zijn inzetbaar voor elke bedrijfstak en voor elk MKB bedrijf.

Fransen houden van Nederland