France Commerce

 

Telefoon : 06-16771169

Email : info@france-commerce.nl

 

 

 

France Commerce is een firma van Eric Verhoef. Eric is een gedreven Verkoop Manager die zijn sporen heeft verdiend in het internationale bedrijfsleven en als Sales verantwoordelijke Franstalige landen als werkgebied heeft gehad. Hij is bij uitstek gespecialiseerd in Business Development. In zijn carrière heeft hij onder andere de volgende business cases gerealiseerd;

 

· Deelname aan project voor universeel onderhoud aan grote industriële proces installaties bij multinationals zoals Mead Johnson, Bayer en Campina. Implementeren van dit project in diverse Europese landen waaronder België, Duitsland en Nederland.

 

· Verkoop van onderdelen voor auto's van Duitse origine naar Japan. Voor in Japan populaire merken als Mercedes, BMW en Audi werden in Europa onderdelen ingekocht en verkocht aan Japanse distributeurs.

 

· Ontwikkelen van een goedkoper onderdelenprogramma onder private label voor automobielimporteur in Nederland en vermarkten van dit programma in diverse Europese landen.

 

· In Nederland opzetten van distributiekanaal voor gedemonteerde auto-onderdelen vanuit Japan. Opzetten van afzetkanaal in Nederland van in Japan gedemonteerde auto onderdelen

 

· Concept voor verkoop van LPG installaties via Internet aan particulieren, garagebedrijven en importeurs. Dit project bestond uit een samenwerking tussen geselecteerde inbouwstations, brandstofleveranciers en een producent van LPG-installaties. Een soortgelijk project is in Frankrijk geïntroduceerd.

 

 

Zakelijke loopbaan

2009-                 Zelfstandig ondernemer

2004 - 2009       Manager Marketing & Sales, producent van LPG-installaties

2003 - 2004       Business Manager, grossier in automaterialen

2000 - 2003       Manager Business Unit Spares & Service, producent proces installaties

1986 - 2000       Hoofd Verkoop Parts en Accessoires, automobielimporteur

 

 

 

Bedrijfsgegevens

 

De ondernemer privé

 

Frankrijk roept bij Nederlanders eerder het beeld op van een onbezorgde vakantie dan aan zakendoen. Het is dan ook een vakantieland bij uitstek waar veel landgenoten plezier beleven aan het landschap, de cultuur en niet te vergeten het eten en Bourgondische leefstijl. Naast zakelijk genieten wij dan ook privé van Frankrijk. Ons grootste project bestaat uit het bewoonbaar maken van een bijna 200 jaar oude Perigourdine, een boerderij die typisch is voor de streek Perigord, de huidige Dordogne.

De ondernemer zakelijk